söndag 30 mars 2014

Så kan det gå!

 
Direkt efter jobbet i fredags begav vi oss iväg mot Nybro.  Det var Linneasjön som vi tänkt ge en chans. Vi hade två platser som vi vet brukar vara säkra kort nu på våren, men väl på plats ser vi att Udden är upptagen och djungeln är översvämmad.
 Vi gick och kollade lite runt sjön, och efter lite velande föll valet på stugorna. Vinden låg på och det såg ut som det var en karp som strök omkring runt vassen precis till vänster om swimet.
 
Innan mörkret faller in har vi precis fått ut våra tackel och bivvyn är uppsatt. Trötta som vi är så somnar vi ganska fort och vi kan sova helt ostört hela natten då det är knäpptyst i våra larm.
Tyvärr fortsätter det vara helt tyst i både Razzes och mina larm hela lördagen och även hela lördagsnatten. Inte ens en braxen behagar att hälsa på!
Så på söndagsmorgonen tar vi upp våra spön, sen beger vi oss med var sitt spö, stol och håv in till en liten kanal där det brukar stryka omkring lite karpar.
 
Razze tacklar om till en naked chod, och efter cirka 1 timme så får Razze ett dropback, fort framme och lyfter spöt men känner inget!
 

 
 
Tyvärr blir det inget för oss denna helgen och årets första blankning är ett faktum!
Fick iaf testa mina bankstick, och än så länge är jag mycket nöjd med dessa! ;)
 
 
 


Får se om det blir lite abborre till nästa helg, karpfisket får nog vänta en helg till iaf!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar