måndag 3 september 2012

Nu är ÖDCC över för denna gången!

I helgen gick ÖDCC av stapeln, Vi var totalt 8 tvåmannalag som skulle göra upp om det fina prisbordet.
Erik och jag blev lottade att fiska på "rotvältan", vilket kändes bra. Inte minst när vinden vände under första natten och blåste rakt ner i vår vik.
 
 

 
Men tyvärr hjälpte inte det oss, vi hade väldigt segt fiske och inte ett run på hela helgen.
Men vi fick i alla fall besök av denna lilla kattungen som var väldigt glad i vår stickmix



Bättre gick det dock för andra fiskare, Martin Emmertz landade första karpen redan första natten, en fin liten karp på 2980.

Dagen efter landade Alexander Björk en karp på 2350g, en fisk som då gjorde  han och fredrik Hagel låg på andra plats i tävlingen.

Sista natten kom det äntligen en lite finare fisk, det var Kalle Jönsson på " svanboet" som efter mycket omständigheter lyckades landa en fin karp på 6280g och Kalle och Sebastian gick upp i ledning.
Med bara några timmars fiske kvar och allt kan kunde fortfarande ändras om något annat lag bara lyckas landa en karp. Och det skulle komma en godkänd fisk till, men även denna gången hos Kalle och Sebastian. Även denna karp ställde till problem, men ännu en gång lyckades de landa fisken som vägde 9860g! Och de gick upp solklar ledning.
Klockan närmade sig 12 och alla lag packade ihop sina prylar för att mötas vid parkeringen för prisutdelning.


Här är bild på det fina prisbordet som Calle och Johan lyckas fixa ihop!


 
 
Och här ser vi alla pristagarna nöjda och glada!

En mycket rolig tävling och ett stort tack till Calle Larsson och Johan Emmertz som styrde upp allt och gjorde det riktigt bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar